lund-gruppen
Rålekre kontorer med takterrasse på Skøyen til leie

Møterom/styreromMøterom/styrerom

Type

Kontor

Overtakelse

1.3.24

Areal

1 - 45 m²
Karenslyst Alle 4, 0278 Oslo

Fasiliteter

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Plantegning over etasjen. Lokalene som er merket gule er foreløpig ledige for leie.Plantegning over etasjen. Lokalene som er merket gule er foreløpig ledige for leie.

Beskrivelse

Et av Oslos råeste lokaler hvor vi ønsker å bygge opp et eiendom og investeringsmiljø sammen med oss i L.A. Lund. Vi har i dag 7 ledige kontorplasser for fremleie. Av disse er det to cellekontorer, et kontor med plass til to personer, og et litt større kontor med plass til tre. 

Vi har også ledige kontorplasser i åpent landskap med fantastisk utsikt rett utover Bygdøy sjøbad og fine naturområder. Her er det per nå plass til fire personer, men mulighet for ytterligere to til. 

Etasjen består av helt nyoppussede lokaler med høy standard. Inkludert i leien er også 2 stillerom, 2 møterom med alt av teknikk (plug & play). Pergola og veranda med panorama utsikt over Bygdøy, Frognerkilen og Holmenkollen. L.A. Lund står sammen med Fram eiendom for drift av lokalene.

Adkomst

Det er enkel adkomst med bil fra E18. 
Det er meget god tilgjengelighet til offentlig kommunikasjon, med kun 600 meter til Skøyen stasjon som et knutepunkt for tog og buss. Det er kun 200 meter til Thune, der det er stoppested for både trikk og buss.

Beliggenhet

Eiendommen ligger kun 600 meter fra skøyen stasjon, og har en meget sentral beliggenhet på Skøyen, ved rundkjøringen/avkjøringen mot E18 til Oslo/Bygdøy. Det er et etablert og etterspurt område med kontor, restauranter, treningssentre og handel i Karenlyst alle. 

Innhold

Hele etasjen er nyoppusset og innehar en svært moderne standard. Det er fri adgang til en stor takterasse med pergola.

I bygget er det både kantine, treningsrom og felles inngangsparti. Det er mulighet for parkeringsplass ute/inne.