Nyheter

Kristin Folge på Eiendomsuka 2024: Eiendomsstrategier for fremtiden

Skrevet av Metha | Sep 9, 2024 1:25:14 PM

L.A. Lunds administrerende direktør, Kristin Folge, deltok nylig på Eiendomsuka 2024 i regi av Senter for Eiendomsfag, hvor hun delte innsikt om eiendomsstrategier og bærekraft i eiendomsbransjen.

 
 

 

– «Eiendomsstrategi handler om å maksimere verdien av eiendommer, redusere risiko og tilpasse seg markedet som stadig er i endring,» sa Kristin Folge i sitt foredrag. Hun understreket viktigheten av å ha en langsiktig tilnærming og hvordan prioritering er nøkkelen til suksess i eiendomsutvikling.

Foredraget trakk spesielt frem bærekraft som en kritisk komponent i moderne eiendomsstrategier, noe som har blitt en sentral del av L.A. Lunds tilnærming. – «Vi investerer kontinuerlig i bærekraftige løsninger for våre eiendommer, både for å redusere miljøpåvirkning og for å tilby økt verdi til våre kunder,» fortsatte Folge.

Panelsamtale om eiendomsbransjens fremtid

I tillegg til foredraget, deltok Kristin Folge i en spennende panelsamtale sammen med Lene Thusing Pedersen, Virksomhetsleder Eiendom i Asker kommune, Helge Chr. Haugen, Adm.dir i Coop Norge Eiendom, og Ole-Christian Knudsen fra DNB Næringseiendom. Panelet diskuterte blant annet eiendomsstrategier og fremtidige utfordringer innen eiendomsbransjen, der bærekraft stod høyt på agendaen.

Under paneldiskusjonen ble det diskutert hvordan fremtidens eiendommer i økende grad må tilpasses samfunnstrender og teknologiske fremskritt. Det ble lagt vekt på at det ikke lenger er tilstrekkelig å bare oppgradere bygninger. Fremtidens eiendomsstrategier vil kreve integrasjon av teknologi og bærekraftige løsninger som både kan forbedre avkastningen og redusere miljøpåvirkningen.


Nettverking og kompetansedeling som en av fire bærebjelker 


En av de viktigste bærebjelkene i L.A. Lunds eiendomsstrategi er å bygge sterke nettverk. 

– «I eiendomsbransjen er det avgjørende å samarbeide, lære fra hverandre og utnytte felles kompetanse,» sa Kristin Folge.

Ved å dele kunnskap og erfaringer kan man drive innovasjon og skape verdifulle relasjoner som styrker både egne prosjekter og bransjen som helhet. Denne åpenheten og delingen av innsikt er essensiell for å kunne lykkes i en konkurransepreget bransje.

Fokus på bærekraft og kvalitet

L.A. Lund har gjennom flere tiår hatt prosjekter innenfor eiendomsutvikling, og selskapets fokus på kvalitet og bærekraft gjenspeiles i alle prosjekter. – «For oss handler det ikke bare om å tilpasse oss trender, men også om å være med å forme dem,» avsluttet Kristin Folge. «Vi er stolte av å ha en eiendomsportefølje som ikke bare leverer økonomisk avkastning, men også skaper verdi for samfunnet rundt oss.»